Synpunkter

TREVLIGA KOMMENTARER

"Botkyrka är en avundsvärd förening! Där finns STOR samarbetsvilja, kompetens och kunskap".
Ordförande i en av Stockholms klubbar.

Temat på fredagsträffarna i slutet av mars var banktjänster, mobilt ID och Forex. När programmet hölls i Tullinge den 24 mars 2017 fick vi följande kommentar.

- Bengt Gulin höll en strålande genomgång om fördelar och problem kring bank- och- postrelaterade datatjänster, inför fullsatt hus,  med ovanligt aktiv publik som kom med många frågor och tips, säger Allan Lindqvist, en av besökarna på fredagsträffen.

Temat på fredagsträffarna i april är sociala medier. Några kommentarer från Tullinge den 21 april 2017.

- Sune, du är mycket snyggare i verkligheten, säger en av besökarna (när den tecknade figuren syns på skärmen eftersom Sune inte lagt in någon egen bild).

- Folk som har Windows 7 får inte vara med i SeniorNet, säger Sune Nilsson. Alla skrattar gott!